Foarfece de mana Bernardo – generalitati

foarfece-de-mana-bernardoFoarfece de mana – o ghilotina manuala conceputa pentru a taia placi si bare din otel carbon. Poate fi folosita pentru a taia placi sau bare din metal neferos sau material plastic. Se foloseste cu succes de instalatori, in ateliere de instruire, lacatuserii. Asigura o taiere geometrica, materialul se pozitioneaza sigur cu ajutorul dispozitivului de fixare reglabil si se indeparteaza cu usurinta datorita formei speciale. Cadrul din otel al ghilotinei este foarte stabil iar arcul puternic previne inchiderea foarfecii de la sine.

Instalare foarfece de mana

Va rugam verificati daca piesele masinii sunt complete si nu sunt defecte conform listei pieselor de schimb sau schemei pieselor, din manualul de instructiuni. Acest tip de foarfece de mana trebuie montat pe teren solid sau pe un suport potrivit. Este necesar de lasat spatiu liber in jurul masinii pentru operarea usoara si pentru a evita vatamarea. Trebuie indepartata unsoarea antirugina de pe suprafetele de prelucrare si de pe unele piese cu petrol lampant.

Avertismente foarfece de mana

Manualul de instructiuni trebuie citit inainte de operare pentru a intelege cat mai bine structura si principiile masinii. Nu prelucrati materiale cu latimea sau grosimea mai mari decat este afisat in lista din tabelul mentionat in manualul de instructiuni. Cand se taie placa sau bara listate in tabel, trebuie folosit manerul prelungit pentru a creste forta. Nu se atinge lama in timpul operatiei.

Operare si intretinere foarfece de mana

Aceasta masina este ajustata din fabrica. Cand se taie cu foarfece de mana, se ridica manerul, lama superioara este fixata, se introduce piesa de prelucrat apoi se trage manerul in jos pentru a taia. Inainte de a taia, se ajusteaza discul pentru a presa piesa de prelucrat. Foarfece de mana trebuie lubrifiat zilnic piesele mobile ale masinii.


Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de foarfece de tabla manuale. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *