Fierastrau circular cu masa si modalitati de reglare

Fierastrau circular cu masa si modalitati de reglare Fierastrau circular cu masa – model nou de la Bernardo, la un pret excelent, recomandat pentru procesarea rapida a pieselor mici. Este ideal pentru nevoile individuale, existand posibilitatea dotarii cu o gama extinsa de accesorii speciale (masa cu role, masa culisanta, etc). Prezinta urmatoarele caracteristici: masa masiva din fonta cu 2 canale T pentru lucrari de taiere cu limitatorul unghiular in stanga si dreapta panzei ferastraului, intrerupator ON – OFF conform IP 54 cu declansare la tensiune joasa si functia Not-Stop, motor de antrenare puternic pentru viteza de taiere constanta, chiar si la 80 mm inaltime de taiere.

Cum sa reglezi limitatorul de cursa longitudinal pentru fierastraul circular cu masa

Limitatorul de cursa longitudinal trebuie reglat pentru a fi exact paralel cu panza ferastraului. Mai intai, setati limitatorul de cursa longitudinal la zero pe scala cu sina a limitatorului, apoi setati limitatorul de cursa conform panzei ferastraului. Fixati reglajul cu surubul cu locas hexagonal de stanga . Aceasta procedura trebuie repetata de fiecare data cand panza ferastraului este inlocuita.

Utilizati canelura de ghidare din dreapta ca referinta optica pentru a verifica daca limitatorul de cursa longitudinal este paralel. Apoi limitatorul poate fi mutat sau intors pentru piese de prelucrat plate prin desfacerea surubului M8 de jos din suportul limitatorului de cursa longitudinal.

Limitatorul de cursa longitudinal poate fi folosit in partea stanga sau dreapta a panzei ferastraului.

Reglarea inaltimii de taiere pentru fierastrau circular cu masa

Reglati inaltimea de taiere cu roata de mana. Alegeti inaltimea de taiere astfel incat dintii panzei de ferastrau sa iasa in afara pentru ca piesa de prelucrat sa fie procesata.

Reglarea pivotului pentru fierastrau circular cu masa la fierastrau circular cu masa

Desfaceti clapeta de blocare A. Panza ferastraului poate fi coborata pana la 45° apasand roata de mana B. Inaltimea poate fi reglata dupa ce eliberati roata de mana.


Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de ferastraie circulare cu masa. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *