Ferastrau semi-automat pentru metal DGS 460 H

Ferastrau semi-automat pentru metal, cu taieri oblice pe ambele parti, DGS 460 H, are o constructie solida si garanteaza o taiere precisa a profilelor tubulare, inox, metale dure, piese din otel etc. Datorita functiei semi-automata, productivitatea este in crestere, masina fiind ideala pentru lacatuserii, constructii masini, ateliere de reparatii.

Acest tip de masina este echipata cu motor trifazat cu doua viteze. Este utilizata in principal pentru a taia otel carbon, otel inoxidabil, cupru, aluminiu si plastic (cand taiati otel carbon, otel inoxidabil, cupru va rugam utilizati la viteza redusa; cand taiati aluminiu va rugam utilizati la viteza mare).

Ansamblare si operare – ferastrau semi-automat pentru metal

  • Ajustare: Dupa instalare, va rugam ajustati masina prin urmatoarea metoda.

Inainte de taiere

  • Porniti pompa de ulei pentru a seza cilindrul de prindere in pozitia de prindere, presiunea sistemului la 6Mpa.
  • Va rugam ajustati distanta bratului glisant conform dimeniunii piesei de prelucrat, faceti dimensiunea mai mica pentru o ghidare mai buna. Menghina este de obicei mai mare cu 5~10mm decat piesa de prelucrat.
  • Alegeti panza potrivita, dintii panzei trebuie ajustati in conformitate cu forma si materialul piesei de prelucrat. Priviti urmatorul tabel:
  • Va rugam ajustati avansul corect conform diferitelor forme si material
  • Ajustati pozitia mandrilei opritorului din spate conform lungimii piesei de prelucrat, apoi fixati-o. Mandrila trebuie sa fie in mijlocul piesei de prelucrat.
  • Va rugam ansamblati panza in roata de panza, apoi strangeti panza.
  • Va rugam verificati daca sursa de energie este in regula, daca pompa de ulei, pompa de apa si panza sunt in stare corecta de functionare si daca uleiul este indeajuns.

Operare – ferastrau semi-automat pentru metal

  • Amplasati piesa de prelucrat pe masa de lucru si transportor si strangeti piesa de prelucrat in pozitia corecta.
  • Porniti pompa de ulei, strangeti piesa de prelucrat cu cilindrul de prindere, apoi apasati butonul de pornire. Porniti pompa de apa cand panza este in stare de functionare, daca arcul de ferastrau cade, va rugam ajustati manerul supapei de control a vitezei pentru viteza de avans corespunzatoare, apoi incepeti sa taieti. Dupa taiere, panza se opreste, arcul ferastraului se ridica, iar cilindrul de prindere se desface, la fel si piesa de prelucrat, iar procesul este terminat. Va rugam repetati actiunea de mai sus pentru ciclul de taiere.

Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de ferastraie cu banda. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

Save

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *