Ferastrau circular de formatizat cu masa mobila – instalare si ajustare

ferastrau-circular-de-formatizat-cu-masa-mobila-topcut-3200-sFerastrau circular de formatizat cu masa mobila – este folosit pentru a taia si a prelucra diverse panouri de lemn, panouri artificiale, panouri ABS, panouri PVC si panouri din sticla organica, precum si alte tipuri de panouri cu o structura si o duritate similara cu lemnul. Este unul dintre echipamentele necesare pentru realizarea si decorarea mobilei, precum si alte domenii.

Modelul Topcut 3200 S de la Bernardo, un circular profesional de inalta precizie, consta in unitate, banca si bracheta mobila, banca fixa, ferastrau principal, ferastrau de trasare, mecanism de transmisie si ridicare, bord ghid orizontal si vertical, s.a. Designul sinei ghid este produs de CNC strung, folosind bare de crom si rulmenti, care garanteaza ca masina va putea lucra intr-un mod precis pentru o lunga perioada de timp. Unghiul de inclinatie intre ferastraul principal si ferastraul de trasare este afisat vizual de unghiul de ecartament precis, care face operarea foarte convenabila, display digital.

Instalare si ajustare ferastrau circular de formatizat cu masa mobila

Aceasta masina trebuie asezata pe un teren tare sau pe o fundatie speciala. Dupa ce intreaga masina este pozitionata, trebuie ajustat nivelul unitatii pentru a garanta precizia sa. Dupa ce masina este pozitionata, ajustati suruburile de conectare dintre banca fixa, banca mobila si corpul masinii pentru a garanta o suprapunere adecvata intre banca fixa si mobila, ajustati paralelismul dintre banca mobila si lama ferastraului principal, ajustati paralelismul dintre bordul ghid vertical si ferastraul principal si ajustati verticalitatea dintr bordul ghid orizontal si ferastraul principal pentru ca fiecare indice sa indeplineasca precizia pe care aceasta masina o cere.

Timpul de franare a fost ajustat inainte de parasirea fabricii si poate fi ajustat de asemenea de catre operator. Intoarceti in sensul acelor de ceasornic pentru a misora timpul de franare, dimpotriva, timpul de franare poate fi mai mare. Fiti atent ca timpul de franare nu trebuie sa fie prea scurt, altfel este usor de distrus structura. In mod general, 10 secunde timp de franare este potrivit.

Unele modele sunt echipate cu indicatia timpului de franare, portul de bifurcatie al structurii rotative este montat pe cureaua de transmisie, celalalt capat al structurii este in contact cu echipamentul electric, al carui timp de franare este indicat de lumina indicatorului.

Afisajul digital al unghiului burghiului ferastraului, daca burghiul ferastraului este vertical bancii de lucru, 0 grade display; daca nu este 0 grade, apasati butonul 3 secunde pentru a se intoarce la 0 grade.

Indicii de deasupra sunt ajustati corespunzator atunci cand parasesc fabrica, operatorul nu trebuie decat sa ii verifice. Daca este vreo eroare, rugati tehnicianul profesional sa o ajusteze. In mod normal, dupa ce sunt ajustati corespunzator, acesti indici nu trebuie ajustati din nou.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *