Ferastrau circular cu masa de formatizat – operare

ferastrau-circular-cu-masa-de-formatizatFerastrau circular cu masa de formatizat TK 315 F este echipat cu o masa glisanta si cu o masa fixa patrata. Caracteristici importante: utilizarea panzei cu diametru de 315 mm chiar si cand unitatea incizoare este montata. Masa culisabila este solida, cu role si brat telescopic pentru un maxim de stabilitate. Prezinta sanie de formatizat din aluminiu anodizat, disponibil in 3 lungimi diferite. Motorul puternic conduce la o viteza constanta de taiere, chiar si la adancime de taiere de 100 mm.

Taierea panourilor pe lungime cu ferastrau circular cu masa de formatizat

Ferastrau circular cu masa de formatizat TK 315 F – poate fi utilizat pentru debitarea panourilor de mari dimensiuni. Pentru aceasta se pozitioneaza panoul pe masa. Totodata ferastraul poate taia fasii inguste din panouri datorita mesei mobile si a latimii mari a mesei.

Taierea panourilor cu masa mobila cu ferastrau circular cu masa de formatizat

Montati panoul pe masa mobila. Fixati paralela pe masa mobila in partea opusa a manerului mesei. Pozitionati paralela cu pinul in orificiu si fixati-o cu surubul. Setati opritorul la adancimea de taiere dorita. Ridicati piesa pe masa ferastraului. Fixati-o cu menghina. O data ce s-au realizat masuratorile de precizie pentru debitare se poate actiona la taierea panoului.

Taierea panourilor utilizand tehnica ferastraului traditional

Culisati paralela pentru taierea la unghi intr-o parte. Fixati panoul intr-o pozitie fixa. Pozitionati ghidajul paralel la latimea dorita. O data ce s-au realizat masuratorile de precizie pentru debitare se poate actiona la taierea panoului.

Taierea panourilor la unghi cu ferastrau circular cu masa de formatizat

Cu paralela pentru taierea la unghi montata in pozitia din fata masa mobila permite debitarea panourilor la unghi. Acest utilaj permite debitarea panourilor prin fixare acestora in menghina. Cu paralela pentru taierea la unghi montata in pozitia din spate utilajul permite de asemenea de debitarea panourilor de mici dimensiuni la unghi.

Taierea panourilor de mari dimensiuni la unghi cu ferastrau circular cu masa de formatizat

Pozitionati paralela pentru taierea la unghi pe masa mobila. Pozitionati pinul paralelei si blocati-o. Setati opritorul la latimea de taiere dorita. Urcati panoul pe ferastrau. Fixati panoul cu ajutorul menghinei. Se pozitioneaza si se fixeaza panoul. O data ce s-au realizat masuratorile de precizie pentru debitare se poate actiona la taierea panoului.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *