Exhaustor static FT 502 SF – mod de operare

exhaustor-static-ft-502-sf
exhaustor static FT 502 SF

Exhaustor static model FT 502 SF – aspirator static din gama Bernardo este un model de exhaustor pentru uz industrial la extractia talasului circularelor mari. Avantajele utilizarii sale sunt: randament ridicat datorita ventilatorului cu lame metalice in forma de paleta, atmosfera de lucru curata si salubra datorita sacului de filtrare fin, ventilator din otel rezistent chiar si la aspirarea bucatilor mici de lemn, suprafata acoperita cu strat de pulbere de inalta calitate rezistenta la zgarieturi, continut redus de praf in aer datorita sacilor fini de filtrare din clasa M.

Conectare si impamantare exhaustor static FT 502 SF

Conectarea electrica: Este recomandat sa achizitionati dispozitivul de conectare la energia electrica actionat manual si stecherul inainte de conectarea la sursa de energie. Pentru protejarea dispozitivului de comanda, recomandam ca operatorul sa achizitioneze o siguranta cu ratele curente adecvate, iar distanta totala dintre siguranta si terminalul de conexiune nu trebuie sa depaseasca 1.5 m.

Deconectarea electrica: Deconectarea este realizata cu un dispozitiv de deconectare actionat manual. Asigurati-va ca deconectati masina de la sursa de energie cand vreti sa opriti lucrul, in timpul intretinerii sau ajustarii.

Impamantare: Impamantarea acestui model este realizata prin conectarea terminalului galben/verde al cablului de alimentare la terminalul de impamantare al sursei de energie. Asigurati-va ca legati masina la pamant inainte de a conecta la sursa de alimentare.

Operare exhaustor static FT 502 SF

Furtunul cu dimensiunea corecta este folosit pentru a conecta exhaustorul si aparatoarea de praf a masinii de prelucrare a lemnului. Pentru a asigura performanta buna a colectorului de praf, verificati capacitatea de alimentare cu aer a colectorului de praf conform cerintelor specificate pe masina. Dupa conectarea corecta a colectorului de praf si masinii, conectati la sursa de energie conform instructiunilor. Cand nu este folosita, deconectati masina conform instrustiunilor. Acest exhaustor este PORNIT/OPRIT prin apasarea butoanelor I/O. In timpul operarii normale, operati intotdeauna exhaustorul cu ajutorul acestor butoane.

Inlocuire sac de colectare a prafului la exhaustor static FT 502 SF

Cand sacul de colectare este plin cu aschii si praf, trebuie inlocuit. Este recomandat un sac de colectare a prafului nou de inlocuit. Procedura corecta de ansamblare a sacului de colectare este dupa cum urmeaza:

  • Prindeti inelul de pe sacul de filtru de tija de sprijin a sacului de filtru.
  • Ridicati tijele de sprijin cu sac de filtru atasat si plasati capatul tijelor in gaurile din suport. NOTA: Capatul conic al tijei amovibile a sacului de filtru va preveni alunecarea tijei in suport.
  • Pozitionati capatul deschis al sacului de filtru deasupra marginii de sus a tamburului. Inserati banda de blocare in inelele sacului de filtru si ficati cu o clema. Asigurati-va ca banda de blocare este pozitionata in canalul tamburului inainte de a fixa clema.
  • Introduceti sacul de colectare din plastic in clama sacului. Pozitionati capatul deschis al sacului de colectare a prafului peste muchia de jos a tamburului si fixati cu o clema. Asigurati-va ca banda de blocare este asezata in canalul suportului tamburului inainte de a fixa clema.

Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de exhaustoare. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *