Exhaustor radial RV 300 – generalitati

exhaustor-radial-rv-300Exhaustor radial RV 300 – datorita adaptorului continut in completul de livrare ventilatorul radial RV 300 permite racordarea mai multor masini de prelucrarea a lemnului stationare respectiv mobile. Avand consola in fabricatie de serie acest model poate fi montat atat la perete cat si la plafon. Exhaustorul are o constructie stabila din tabla de otel, incarcarea statica este micsorata fata de carcasele din material plastic. Este ideal pentru aspirarea pulberilor, spanului, fumului, granulelor, particulelor din lemn, materialelor plastice etc. Prezinta rotor ventilator din otel echilibrat static si dinamic, suprafata rezistenta la zgarieturi datorita acoperiri cu pulbere in strat de inalta calitate. Ofera economie de energie si zgomot putin datorita rotoarelor curbate de ventilator si randament ridicat datorită formei constructive optimizate

Operare exhaustor radial RV 300

Operarea exhaustorului radial este foarte simpla si fara complicatii. Asigurati-va ca ansamblul ventilator este ansamblat corect si functioneaza corespunzator in timpul probei de functionare. Mutati ansamblul ventilator aproape de masina si utilizati un furtun de dimensiune potrivita pentru a-l conecta cu un capat la masina si cu celalalt la ansamblul ventilator.

Asigurati-va ca conexiunile sunt sigure cu ajutorul unor cleme pentru furtun si conectati tubulatura pentru ca ansamblul ventilator sa fie pregatit pentru operare.

Mentenanta exhaustor radial RV 300

Mentenanta acestei masinii este cat se poate de simpla. De fiecare data cand folositi ansamblul exhaustor, asigurati-va ca este curatat si verificati rapid performanta masinii. Verificati cu regularitate ansamblul exhaustor in caz de bolturi sau suruburi slabite. Asigurati-va ca furtunul de colectare nu are praf in interior si asigurati-va ca toate firele sunt in conditie buna.

Lubrifiere exhaustor radial RV 300

Ansamblul exhaustor vine echipat cu rulmenti protejati care sunt lubrifiati permanent. Asadar, nu este necesara lubrifierea lor.


Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de exhaustoare radiale. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesori

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *