Exhaustor cu masa AT 1500 – generalitati

exhaustor-cu-masa-at-1500Exhaustor cu masa AT 1500 de la Bernardo Austria este o masina utilizata la scara larga la procesul de slefuire a pieselor de prelucrat de marimi medii sau mici, care necesita o suprafata fina dupa completarea cu material de umplere. Sustinuta pe role, aceasta masina poate fi mutata in orice loc aveti nevoie. Aceasta masina imbunatateste mediul, cu ajutorul compresorului de aer instalat in interior poate absorbi cu usurinta aproape tot praful de pe masa de lucru, care este apoi eliminat dupa filtrare. Cu ajutorul acestei masini, nu mai trebuie sa lucrati intr-un mediu cu praf.

Accesorii standard exhaustor cu masa AT 1500: roti transport, filtru.

Mediu de utilizare exhaustor cu masa AT 1500

Pentru o functionare corespunzatoare a unui exhaustor cu masa, se recomanda o temperatura ambianta intre 0-45°C,  o umiditate a aerului sub 90% RH, in mediu nu trebuie sa existe gaz corosiv, gaz inflamabil sau vapori de ulei in camera, iar altitudinea recomandata sa fie mai mica de 1000m.

Depozitare exhaustor cu masa AT 1500

Pentru a prelungi utilizarea masinii, evitati lasarea masinii in soare pentru mult timp, amplasarea in locuri umede, trepidatiile puternice. Curatati masina cand nu este folosita, lubrifiati fiecare piesa de transmisie si impachetati bine masina. Masina trebuie asezata intr-o camera uscata, unde sa nu fie soare si sa nu ploua.

Operare exhaustor cu masa AT 1500

Verificare de siguranta inainte de operare: verificati daca dispozitivul de siguranta este montat corect si sigur, verificati fiecare piesa de conectare din transmisie daca este fixata sau nu. Este usor si comod ca atunci cand operati masina sa asezati toate piesele de prelucrat pe masa si sa apasati comutatorul in jos cand slefuiti la mana. Praful produs de slefuire va fi absorbit de suflanta in masina.


Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de exhaustoare. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *