Exhaustoare pentru span metalic

Suntem obisnuiti sa auzim de exhaustoare ca fiind necesare in activitatile de prelucrare lemn, dar ele trebuie folosite si la prelucrarea metalului. In urma utilizarii masinilor de slefuit, cu sau fara banda, rezulta aschii metalice care pot crea probleme de sanatate, asa incat un atelier de prelucrare metal trebuie dotat neaparat cu exhaustoare pentru span metalic.

Bernardo ofera 3 tipuri de exhaustoare pentru span metalic, din care se poate alege modelul potrivit pentru tipul de activitate realizat.

EXHAUSTOARE PENTRU SPAN METALIC BERNARDO

Exhaustoare pentru span metalic - model MSA 300Exhaustor pentru span metalic MSA 300

MSA 300 este echipat cu suport pentru montare pe perete sau pe baza masinii. Are finisaj cu pulbere de inalta calitate pentru o suprafata rezistenta la zgarieturi si socuri, si un design optim al ventilatorului pentru o eficienta maxima si o functionare usoara. Rotile ventilatorului sunt echilibrate static si dinamic. Este echipat standard cu consola care asigura o montare usoara. Se poate conecta simultan la mai multe masini.

Pentru mai multe detalii legate de caracteristici, accesorii standard, accesorii optionale si pret, click aici.

Exhaustoare pentru span metalic - model MSA 750Exhaustor pentru span metalic MSA 750

MSA 750 este echipat cu 2 racorduri de aspirare cu diametru de 100 mm, cu tava sertar pentru span, si se poate conecta simultan la mai multe masini. Ca si modelul mai economic MSA 300, si MSA 750 are finisaj cu pulbere de inalta calitate pentru o suprafata rezistenta la zgarieturi si socuri, si un design optim al ventilatorului pentru o eficienta maxima si o functionare usoara.

Pentru mai multe detalii legate de caracteristici, accesorii standard, accesorii optionale si pret, click aici.

Exhaustoare pentru span metalic - model MSA 1500Exhaustor pentru span metalic MSA 1500

Modelul de top MSA 1500 este recomandat pentru ateliere mecanice sau fabrici de prelucrare metal. Prezinta aceleasi caracteristici de top ca si modelele MSA 300 si MSA 750, cu un ventilator ce are o forma optima, oferind o buna functionare si eficienta sporita. Este echipat si cu sistem de deplasare pentru o mobilitate usoara si cu recipient mare de colectare care se goleste usor.

Pentru mai multe detalii legate de caracteristici, accesorii standard, accesorii optionale si pret, click aici.

CUM ALEGI EXHAUSTORUL PENTRU SPAN METALIC POTRIVIT PENTRU TINE?

Pentru a fi sigur ca alegi exhaustorul potrivit pentru afacerea ta, foloseste comparatorul de pe site-ul nostru (compara caracteristicile celor 3 produse aici) sau contacteaza-ne pentru consiliere gratuita la numarul de telefon 0730 260 454.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *