eBernardo Romania va asteapta la Demo Metal 2019

In perioada 5-8 noiembrie 2019 echipa Ebernardo Romania va asteapta la Demo Metal 2019. Demo Metal este o expozitie internationala destinata pasionatilor de prelucrare metal si prelucrare tabla.

5 motive sa vii la Demo Metal 2019

  1. Pentru a descoperi informatii noi despre produsele dorite din categoria de prelucrare metal si prelucrare tabla;
  2. Pentru a descoperi produsele noi distribuite de Bernardo Romania;
  3. Pentru a primi suport specializat si consultanta tehnica;
  4. Pentru a beneficia de bonusuri speciale aplicate doar in cadrul Demo Metal 2019;
  5. Pentru a pleca acasa cu produsul dorit.

Cu ce produse te asteapta Ebernardo Romania la Demo Metal 2019

Produse eBernardo la Demo Metal

  1. Masina de gaurit si frezat KF 20 L Super  – o dezvoltare a KF 20 – convinge prin actionarea cu curent continuu fara intretinere si ofera prin aceasta o functionare de silentiozitate ridicata precum si un moment de rotatie inalt in domeniul inferior de turatii.
  2. Stand Bernardo model BF 1 – ideal pentru masini de gaurit si masini de gaurit si frezat, fiind prevazut cu dulap cu raft pentru scule. Acest stand este dotat cu orificii pentru fixarea sigura cu bolturi a acestuia de podeaua atelierului.
  3. Strung de precizie Bernardo Hobby 350 VDM – strung de precizie ce prezinta afisaj digital pentru citirea turatiei axului si un motor de angrenare cu putere mai mare.  Acest strung metal este dotat standard cu manivele metalice si un kit compus din 9 roti de schimb metalice pentru filetare.
  4.  Stand Bernardo model D1 – ideal de utilizat pentru strunguri universale care au pana in 300 mm distanta intre centre . Standul este realizat din tabla de otel rezistenta si este echipat standard cu usi care pot fi blocate si raft de depozitare.
  5. Masina de filetat pneumatica Bernardo TM 12 P – se caracterizeaza prin productivitate ridicata, economie de timp semnificativa in comparatie cu filetarea manuala. Include o mandrina de schimbare rapida pentru utilizarea robinetelor pentru orificiile de trecere si orbire. Ideala pentru filetare in otel, otel inoxidabil, aluminiu si metale neferoase.
  6. Stand Bernardo pentru masini de filetat din gama TM sau TM-E
  7. Ferastrau pentru metal cu banda Bernardo EBS 115 – 400 V – recomandat pentru taierea tuturor materialelor de larga folosire. Acest ferastrau permite taierea atat pe verticala, cat si pe orizontala. Datorita aplicatiilor variate si a raportului foarte bun pret – eficienta, acest model este ideal pentru utilizatorii amatori si cei profesionisti.
  8. Platforma cu role cu disc rotativ Bernardo CTA 12 – recomandata pentru realizarea operatiunilor de mutare a diferitelor sarcini de pana la 12 tone pe traiectorii nerectilinii.
  9. Set accesorii fixare Bernardo, 58 piese, 10 mm, M8 – contine bride, piulite pentru canale T cu dimensiunea de 10 mm, parghii fixare cu filet M8 si diferite distantiere. Acest kit fixare este ideal pentru fixarea menghinelor, meselor rotative, meselor transversale etc. pe masini de gaurit, masini de gaurit si frezat, freze metal etc.
  10. Menghina Bernardo pentru masini de gaurit BM 100 – recomandata pentru utilizarea in atelierele de prelucrari metalice permitand fixarea pieselor de prelucrat pe masini de gaurit pentru metal.
  11. Dispozitiv de filetare auto-reversibil Bernardo Super M5-M12 – utilizat pentru realizarea filetelor cu masini de gaurit si masini de frezat prevazute cu aceasta functie.
  12. Set 21 de tarozi M3-M12 pentru filetare manuala – recomandat pentru executarea manuala a filetelor cu ajutorul tarozilor M3 – M12 in piese din otel nealiat sau slab aliat.

Te-am convins? Echipa Ebernardo Romania te asteapta intre 5-8 noiembrie 2019 la Demo Metal la discutii privind proiectele tale.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *