Ebernardo România vă așteaptă la BIFE-SIM 2018

După participarea la TIB 2017 și Metal Show 2018 a venit momentul să fim prezenți și la un târg dedicat prelucrării lemnului și astfel, vă anunțăm că Ebernardo România vă așteaptă la BIFE-SIM 2018, în perioada 12-16 septembrie 2018, în cadrul Romexpo, pavilionul B1, standul 209.

Suntem o companie cu peste 25 de ani de experiență în domeniul vânzărilor utilajelor de prelucrare lemn, metal și tablă și reprezentant BERNARDO Austria în România și ne-am propus să venim cu o gamă largă de produse pentru prelucrarea lemnului, în cadrul târgului BIFE 2018.

Ebernardo România vă așteaptă la BIFE-SIM 2018 cu următoarele utilaje pentru prelucrare lemn

Pe lângă aceste 8 utilaje, în cadrul standului nostru, 209 din pavilionul B1 o să găsiți o gamă largă de mașini pentru prelucrarea lemnului dedicate atât utilizatorilor începători cât și celor profesioniști, dar și celor din aria industrială.

Nu vor lipsi din cadrul târgului utilaje pentru prelucrarea lemnului precum mașinile de rindeluire și degroșare PT 200, 200 ED și 250 sau cele dedicate doar degroșării, exhaustării sau ascuțirii de pânze.

Te invităm să ne urmărești pagina de Facebook Ebernardo.ro pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de participarea noastră în cadrul BIFE-SIM 2018 și pentru a descoperi toate produsele pe care le vei găsi în cadrul târgului dedicat utilajelor pentru prelucrare lemn. De asemenea nu rata promoțiile și produsele noi din oferta noastră cu utilaje prelucrare lemn, metal și tablă.

Te așteptăm să cunoști echipa Ebernardo România la BIFE-SIM 2018!

You May Also Like

2 thoughts on “Ebernardo România vă așteaptă la BIFE-SIM 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *