Dispozitiv de indoit tevi BM 60 A

dispozitiv-de-indoit-tevi-electric-bm-60-aDispozitiv de indoit tevi modele BM42A/BM60A – masini portabile potrivite pentru a indoi tevi de metal cu unghiuri de indoit de la 0° la 210° care sunt realizate cu o cutie de viteze reductoare actionata de un motor electric cu ax pe care sunt montate sabloanele de indoit (cate unul pentru fiecare diametru exterior al tubului) si un dispozitiv de pozitionare rapida pentru tensiunea contra pentru a strange si presa teava spre sablon. Prin operarea motorului, sablonul special montat pe axul exterior la un dispozitiv de indoit tevi realizeaza rotirea programata care corespunde cu unghiul de indoit necesar pentru teava. Masina are implicit mai multe accesorii.

Componente dispozitiv de indoit tevi

Sablon / stanta de indoit + inel

Sablon din aluminiu sau fonta complet cu inel pentru indoire fara mandrina cu raza standard (3 sau 4 x O.D.). Fiecare sablon este marcat: diametrul extern al tevii in mm/inch/inch GAS, linia de centru a razei de indoit in mm.

Contrasablon

Este folosit pentru a indoi tevi cu perete subtire. Fiecare contrasablon este marcat cu diametrul tevilor in mm/inch/inch GAS.

Ghidaj pentru doua role

Ghidajul special pentru role trebuie folosit pentru a indoi tevi cu grosimea de peste 2.5 mm. (trebuie folosit cu doua role conform diametrului tevilor).  Acest ghidaj special ajuta la evitarea intinderii exteriorului tevilor si strange mai putin sistemul de indoire.

Cuplu de role

Un cuplu de role este folosita cu un ghidaj special pentru role (doua pentru fiecare diametru).

Dispozitiv de pozitionare rapida cu contrasablon

Este utlizat pentru a bloca sau debloca mai repede contrasablonul sau rola.

Dispozitive de siguranta

Conectati comutatorul in zona de taiat imediat ce capota zonei de taiat este deschisa, masina se va opri, aceasta este functia comutatorului. Nu indepartati comutatorul de pe masina si verificati cu regularitate daca functioneaza corect. Masina ar putea sa nu aiba inclus un stecher sau racord. Inainte de a utiliza masina, va rugam solicitati ca dealerul local sa instaleze racordul sau stecherul la capatul cablului de alimentare.


Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de masini pentru indoit tevi. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *