De ce eBernardo.ro?

ebernardo.ro logo

eBernardo.ro ofera utilaje de prelucrare a lemnului, metalului si table din 2009. A reprezentat continuarea fireasca a oferirii de produse si servicii de calitate la nivel national si international, dupa cele 2 showroom-uri deschise in Iasi de la sfarsitul anilor ’90.

De ce sa alegi sa achizitionezi utilaje de prelucrare a lemnului, utilaje de prelucrare a metalului si utilaje de prelucrare a tablei de pe eBernardo.ro? Va vom oferi 10 motive care sa va faca decizia mult mai usoara.

1. Suntem reprezentant direct Bernardo Austria (importator direct), fapt atestat prin acest document. Astfel avem posibilitatea de a va oferi utilaje Bernardo la cele mai bune preturi, piese originale si garantia unui produs de cea mai inalta calitate.

2. Oferim seriozitate si incredere. Compania noastra este prezenta pe piata din 1994, prin showroom-uri, magazine online, service, depozit si printr-o marca inregistrata. Va invitam sa ne vizitati magazinele, sa vedeti produsele, sa discutati direct cu consilierii de vanzari care sunt pregatiti temeinic pentru a va raspunde la orice intrebare, comerciala sau tehnica. 20 de ani de experienta garanteaza pentru produsele si serviciile de calitate pe care le oferim.

3. Nu vindem din apartament. In prezent multe magazine online sau firme vand din apartament, fara stocuri fizice, fara pregatire de specialitate, fara istoric. Angajatii acestora sunt persoane fara cunostinte tehnice, nu cunosc utilajele, nu sunt capabili sa ofere consultanta tehnica potrivita. Cu toate acestea o fac si poate oferind preturi mai mici prin taierea unor servicii extrem de importante precum service, garantie, piese de schimb, reusesc sa convinga realizarea unei achizitii care conduce la costuri ulterioare mult mai mari. De asemenea, multe din aceste firme sunt nou infiintate si nu prezinta vreo garantie ca vor exista pe piata mai mult de cateva luni – si astfel clientii vor avea probleme in a beneficia ulterior de garantie, service, piese de schimb sau chiar si retur. Nu va lasati pacaliti si inainte de orice achizitie informati-va, aflati despre firma, despre istoric, intrebati si de serviciile post-vanzare.

4. Oferim cele mai bune preturi. Datorita relatiilor de lunga durata cu furnizorii nostri si negocierile continue de pret, putem oferi cele mai bune preturi, fara sa facem rabat la calitate. Mai mult, dca gasiti pentru un produs identic un pret mai bun in alta parte, va garantam achizitionarea acelui produs la acelasi pret.

5. Oferim posibilitatea de a realiza achizitii intracomunitare. Puteti cumpara masini-unelte de la Bernardo cu 24% mai ieftin, direct de la producatorul extern cu factura intracomunitara.

6. Oferim punere in functiune a utilajelor. Fie ca este vorba de utilaje mai simple sau mai performante, oferim servicii de montare si testare a utilajelor.

7. Oferim livrare prompta. Datorita intelegerilor cu numeroase firme de logistica, oferim servicii de livrare prompte si in cele mai bune conditii. Transporturile sunt realizate zilnic iar produsele sunt manipulate de cele mai cunoscute si apreciate firme de transport.

8. Oferim transport gratuit. Orice comanda in valoare de minim 1500 lei beneficiaza de transport gratuit, in aria de acoperire Fan Courier.

9. Garantie si politica de retur la orice produs vandut. Toate produsele achizitionate de pe site-ul sau magazinele noastre beneficiaza de garantie timp de 24 luni pentru persoanele fizice si 12 luni pentru persoanele juridice. Produsele sunt insotite de manual de instructiuni in limba romana, certificat de garantie si factura.

10. Oferim service calificat. Orice achizitie a unui produs beneficiaza de service si piese de schimb originale pentru perioada de garantie sau post garantie. Consultanta tehnica si reparatiile sunt realizate de angajati cu pregatire de specialitate.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *