Cum puteti cumpara online un utilaj de prelucrarea lemnului de calitate?

utilaj-prelucrarea-lemnului

Lipsa resurselor financiare ii fac pe multi mestesugari din Romania sa cumpere un utilaj de prelucrarea lemnului second hand, insa, inainte de orice achizitie, trebuie respectate cateva reguli, pentru a evita surprizele neplacute.

Astfel, in cazul in care cumparati un abric second hand online, trebuie neaparat sa testati mai intai utilajul, pentru a evita o inselaciune. Cumpararea unui abric cat de ieftin ar fi, este o achizitie pe un termen indelungat si de aceea este foarte important ca starea tehnica a utilajului sa fie buna. O masina de rindeluit si grosime sau abric ( rindeluire ) bine intretinuta este o masina curata cu piesele de schimb noi. Praful si murdaria pot sa acopere eventualele defecte. Curelele, lantul de transmisie, cutitele de rindeluit trebuie schimbate periodic pentru a realiza lucrul cu precizie. Daca sunt utilaje cu motoare cu perii trebuie verificate starea acestora, cat si starea rotorului, deoarece daca s-a utilizat masina cu perii neconforme, acestea pot duce la deteriorarea rotorului iar masina devine inutilizabila.

Sfaturi pentru meseriasi care folosesc un utilaj de prelucrarea lemnului

Daca doriti ca utilajul să reziste un timp cat mai indelungat, va recomandam sa faceti o verificare tehnica completa, controland starea cutitelor, gresarea angrenajelor dupa ce utilajul de prelucrarea lemnului a fost curatat ( desprafuit ), inlocuirea pieselor uzate, folosirea sistemelor de aspiratie compatibile cu utilajul folosit.

Verificarea motorului este foarte importantă pentru a constata dacă acesta este uzat peste limita admisa. Ca sa faceti un test, porniti motorul si verificati dacă emite zgomote.

Daca proprietarul utilajului a facut periodic revizia utilajului si nu constatati problemele prezentate mai sus, inseamna ca utilajul a fost bine intretinut.

Pentru a securiza tranzactia, verificati toate documentele si facturile care fac dovada intretinerilor și reparatiilor efectuate de catre vanzator.

Inainte de a testa si a cumpara un utilaj de prelucrarea lemnului second hand, cum ar fi un abric cu grosime, un fierastrau circular, o freza pentru lemn, un exhaustor sau o instalatie de aspirarea prafului sau al rumegusului, o masina de aplicat cant abs, un strung pentru lemn cu copiator, o masina de slefuit parchet sau o masina de slefuit cu banda sau o masina de despicat lemnele, verificati preturile actuale ale acestor utilaje si comparatile cu cele noi care au preturi competitive si siguranta achizitiei.

Pentru a obtine mai multe informatii si a cumpara utilaje de prelucrarea lemnului, va recomandam sa vizitati site-ul www.ebernardo.ro, unde puteti gasi peste 3000 de utilaje de prelucrare lemn, scule si accesorii pe stoc si o gama larga de masini unelte la cerere. Expert Moldova Trading este cel mai mare depozit de utilaje de prelucrare lemn si pal si va sta la dispozitie non-stop prin personalul specializat care va ofera informatii corecte. Produsele achizitionate de pe magazinul online de masini unelte eBernardo.ro beneficiaza de garantie 24 de luni, atat la persoane fizice cat si juridice, livrare prompta, transport gratuit pentru orice comanda de minim 499 lei.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *