Ciocane de netezit – modele Bernardo

Descopera gama de ciocane de netezit de la Bernardo, pentru a-ti completa atelierul cu produsul potrivit pentru tine. Ciocanele de netezit se utilizeaza pentru realizarea operatiunilor de netezire si stantare a foilor metalice fiind prevazute cu un  ciocan de stantat actionat pneumatic.

Producatorul austriac Bernardo pune la dispozitie 3 modele de ciocane de netezit.

Ciocan de netezit PGH 500

Vine cu urmatoarele accesorii standard: 3 bucati poansoane de raza 1“ / 2“ / 3“, ciocan de slefuit, pedala si batiu. Poansoanele ajuta la ciocanirea si netezirea de table din otel, aluminiu, alama, cupru. Datorita pedalei standard, mainile utilizatorului raman libere pentru a manevra piesele de prelucrat. Cadrul de teava din otel se poate umple cu nisip pentru a amortiza vibratiile. Ciocanul de slefuit este detasabil, pentru un domeniu de utilizare extins. Pentru preluarea simpla a piesei gata prelucrate, suportul de lovire inferior are un mecanism de ridicare rapid. Mai multe informatii despre modelul PGH 500 gasiti aici.

Ciocan de netezit KGR 500

Acest model este ideal pentru realizarea usilor, capotelor, s.a. Suplimentar fata de modelul anterior, KGR 500 vine si cu 3 bucati role de formare, pentru realizarea a diferite raze, si o bucata rola superioara. Presiunea de apasare este reglabila prin intermediul rotii manual, pentru a realiza diferite raze. Include suport practic pentru rolele de formare si poanson direct la corpul masinii. Mai multe detalii despre modelul KGR 500 gasiti aici.

Ciocan de netezit PGH 700 cu 9 stante

Este utilajul ideal pentru tinichigii auto si de caroserii. Se foloseste pentru netezirea si intinderea suprafetelor din otel, aluminiu, cupru, alama. Ofera lucrari precise datorita corpului masiv al masinii dintr-o constructie de fonta. Vine cu urmatoarele accesorii standard: 8 bucati poansoane de raza 1/2“ – 12“ (1/2“ / 3/4“ / 2“ / 3“ / 4“ / 6“ / 8“ / 12“, o bucata poanson drept, ciocan de slefuit si pedala electrica. Informatii suplimentare despre acest model gasiti aici.

Pentru a fi sigur ca alegi un ciocan de netezit potrivit pentru afacerea ta, foloseste comparatorul de pe site-ul nostru sau contacteaza-ne pentru consiliere gratuita la numarul de telefon 0730 260 454.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *