Cel mai bun exhaustor ieftin de la Bernardo

Un exhaustor este absolut necesar in activitatile de prelucrare lemn. Exhaustorul este proiectat pentru extragerea rumegusului si prafului, astfel crescand performantele masinii de prelucrarea lemnului si ajutand la munca pe suprafete lipsite de praf si rumegus. Folosirea unui exhaustor este necesara si pentru crearea unui mediu de lucru sigur pentru utilizator.

Un exhaustor bun nu trebuie neaparat sa fie si foarte scump. Exista modele ieftine, de calitate, de la un furnizor de renume international – Bernardo, potrivite pentru masini de prelucrarea lemnului mai mici, care se utilizeaza maxim 2 ore pe zi, in regim Hobby. Pentru masinile de prelucrarea lemnului mai performante este nevoie de un exhaustor mai puternic, dar chiar si in acest caz preturile nu depasesc 1000 de euro.

Marca: Bernardo este o firma austriaca, infiintata in 1979, specializata in distributia de masini si echipamente. Din 1993 s-au axat pe comertul en-gros iar in 1997 marca Bernardo a fost inregistrata. In 2004 depozitul din Linz a fost marit de la 600 mp la 2000 mp iar in 2008 s-a construit noul depozit din Engerwitzdorf cu suprafata de 3700 mp. Astazi Bernardo comercializeaza o gama larga de produse pentru prelucrare lemn, metal si tabla, in mai mult de 26 de tari. In Romania Bernardo este reprezentat de Expert Moldova Trading, prin ebernardo.ro, de peste 10 ani. Expert Moldova Trading poate astfel sa furnizeze nu numai produse de calitate la cele mai bune preturi de pe piata, dar si servicii de top, prin cunostinte tehnice temeinice, consolidate in acesti 10 ani, si service autorizat si performant.

Modele: Bernardo ofera o gama extinsa de exhaustoare – mobile, statice, radiale, cu cartus de filtrare sau tip masa. Cele mai cautate exhaustoare Bernardo sunt cele mobile, care se aleg in functie de puterea motorului, tensiunea (monofazat sau trifazat), suprafata de filtrare, debitul de aer si existenta cartusului de filtrare. Pe ebernardo.ro cele mai populare exhaustoare sunt si la promotie, fiind disponibile la preturi foarte bune. In plus, transportul este gratuit si se ofera garantie 24 luni atat la persoane fizice cat si juridice. Un exhaustor ieftin porneste de la preturi de 772 lei, transport gratuit.

Cel mai bun exhaustor ieftin, recomandat in 2016

 

DC 200 Bernardo

exhaustor-ieftinCel mai mic si mai ieftin exhaustor Bernardo este modelul DC 200, foarte bun pentru utilizatorii casnici. Se foloseste pentru aspirarea aschiilor si rumagusului in timpul operatiunii de frezare, rindeluire de grosime si debitare, poate fi racordat la masini de prelucrare a lemnului stationare si mobile, crescand performantele masinii de prelucrare a lemnului. Necesita un spatiu foarte mic de depozitare. Un astfel de exhaustor ieftin asigura o atmosfera curata si salubra la locul de munca.

Pretul produsului il puteti vedea aici!

 

DC 230 Bernardo

exhaustor-bernardo-dc-230-e-400-vUsor superior modelului DC 200, DC 230 este aparatul ideal pentru utilizatorii economi, care doresc sa lucreze in conditii lipsite de praf si rumegus. Cu ajutorul cartusului de filtrare FP 1, este posibila aspirarea prafului foarte fin, crescand astfel performanta masinii de prelucrare a lemnului.

DC 230 este disponibil atat cu tensiune de 230 V cat si 400 V, se utilizeaza prin racordare la masini de prelucrare a lemnului stationare si mobile. Fata de alte modele mai mici, prezinta volum marit al sacului colector, iar acesta se monteaza si se schimba usor si rapid prin sistemul de fixare rapida cu colier si cleme.

Pretul produsului il puteti vedea aici!

 

DC 400 Bernardo

exhaustor-bernardo-dc-400-230-vUrmatorul exhaustor ca performanta este DC 300, in schimb propunem DC 400, care detine un sac colector cu 50% mai mare comparativ cu DC 300. Iar pretul este mai bun datorita reducerii de 10% propusa de site-ul ebernardo.ro. In acest caz nu aveti decat de castigat. La mai putini bani primiti un exhaustor ieftin si bun.

DC 400 este disponibil ca model monofazat sau trifazat, este ideal pentru colectarea talasului rezultat in urma frezatului, rindeluitului. Include adaptor Y pentru conectarea simultata la doua masini iar confortul este sporit datorita volumului marit a sacului colector. Ventilatorul cu lame aerodinamice din otel asigura un debit mare de aer. Are o capacitate optima de aspiratie datorita motorului puternic, de 2 CP.

Pretul produsului il puteti vedea aici!

 

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *