Bernardo Romania te asteapta la TIB 2017 Romexpo

Te asteptam la Targul International Romexpo  Standul BERNARDO unde vei fi intampinat de specialistii nostri in vederea initierii unor discutii si ajungerii la un acord avantajos. Totul porneste de la metal si pentru ca nevoile tale sunt variate, te asteptam la TIB cu o gama larga de utilaje si accesorii pentru prelucrare metal de la modelele hobby pana la masinile industriale de calitate inalta.

Vom analiza cu atentie deosebita cerintele tale si iti vom oferi cele mai bune solutii in raportul pret/calitate. Pe toata durata acestui targ  te vei bucura de un discount de 5% ce va fi aplicat in urma achizitionarii utilajelor direct de la Standul Bernardo cat si de pe site-ul www.eBERNARDO.ro din campania TIB, in perioada 11 – 14 octombrie 2017.

Targul este dedicat tehnologiei si echipamentelor industriale iar in cadrul evenimentului vor fi expuse:

  • masini unelte debitare metal;
  • masini industriale multifunctionale;
  • produse cu design inovativ.

Targ tehnic prelucrare metal | Program de vizitare:

📌11 Octombrie (Miercuri) 10:00 – 14:00 Octombrie (Sambata) 16:00.

Standul Bernardo Prelucrare metal | Locatie:

📌Bucuresti, Romexpo, Marasti Blvd, nr. 65-67

Vino la TIB si vei fi la curent cu investitiile din domeniu! La Standul Bernardo vei avea sansa sa iti pui in valoare proiectele pe care doresti sa le derulezi in domeniul Prelucrare Metal. Daca esti specialist in acest domeniu de prelucrare metal sau daca esti utilizator amator atunci acest targ este ideal pentru tine si pentru afacerea ta.

 

 

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *