Abkant hidraulic prelucrare tabla | Cum sa mentii si sa depanezi unul?

Abkant hidraulic prelucrare tabla
Abkant hidraulic prelucrare tabla pentru indoire foi metalice

Abkant hidraulic prelucrare tabla modelul APH 3200 x 120 – adopta o constructie populara, are o rigiditate buna, forma frumoasa, tehnologie avansata si performanta sigura. De aceea este unul dintre echipamentele ideale pentru indoirea foilor metalice. Este folosit in industria aeronautica, automobilelor, constructiei de nave, aparatelor electrice, industriilor usoare etc. Cele doua mari avantaje ale acestui echipament sunt productivitatea inalta si durata lunga de viata.

 Abkant hidraulic prelucrare tabla | Ajustare si operare

  • Curatati petele de ulei de pe suprafata masinii, verificati ca toate suruburile sa fie stranse.
  • Umpleti cu lubrifiant.
  • Curatati si umpleti rezervorul de ulei cu ulei hidraulic Model L-HL 46.
  • Masina trebuie sa fie impamantata, conectata la sursa de alimentare.
  • Strangeti toate bucsele de conectare cu tevile hidraulice.
  • Inainte de livrarea masinii, valve diverse au fost blocate corespunzator, strans. Nu ajustati manerul liber pentru a evita actiuni anormale ale masinii.

Cele mai bune sfaturi pentru intretinerea si depanarea unui abkant hidraulic prelucrare tabla

  1. Operatorii calificati trebuie sa fie familiarizati cu procedurile de operare si instructiunile de siguranta ale masinii.
  2. Forta de indoire nu ar trebui sa fie mai mare decat forta nominala (de exemplu la o presiune de 100t, presiunea citita la manometrul nu trebuie să depaseasca 25 MPa).
  3. Placa care trebuie sa fie indoita, trebuie sa fie plasata in mijlocul masinii. Incarcarea excentrica dezechilibrata nu este recomandata, deoarece aceasta va afecta precizia aparatului. Ar trebui sa fie absolut necesara lucrul cu o singur margine iar presiunea nu trebuie sa fie mai mare de 1/4 din presiunea nominala. Ce e mai mult, de ambele parti ale placilor trebuie sa fie indoit simultan pentru a se evita functionarea dezechilibrata.
  4. Folosirea uleiului hidraulic trebuie sa fie potrivita pentru masina. Uleiul initial trebuie sa fie reinnoit dupa prima luna de utilizare. Ulterior, schimbati uleiul o data la un an. Temperatura de lucru normala a uleiului este de 15-60 ° C. Curatati filtrul de ulei NO.1 pentru a se asigura aspiratia uleiului. Aspiratia nula trebuie evitata, in caz contrar vor aparea vibratii pe teava.
  5. Masina foloseste lubrifiere separata. Se aplica lubrifierea in functie de conditiile de munca.
  6. Depanarea
  7. Utilizatorii sunt sfatuiti sa pastreze in stoc piesele de uzura necesare si accesorii pentru intretinere a abkantului hidraulic

Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de abknturi hidraulice. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *