Presa hidraulica BHP 30 – montare, operare

presa-hidraulica-bhp-30Presa hidraulica BHP 30 este o masina utilizata in atelierele mici sau mijlocii pentru a modela si presa un material. Presa hidraulica BHP 30 functioneaza cu un sistem hidraulic dublu de siguranta. Pompa de angrenaje face posibila actionarea cilindrului in sus si in jos prin ridicarea presiunii uleiului datorita impulsiei de la motorul electric.

Cum se monteaza presa hidraulica BHP 30

Mai intai plasati suruburile de fixare intr-o baza din ciment inainte de a monta presa hidraulica BHP 30. Amplasati apoi baza masinii pe suruburi si strangeti piulitele. Retineti ca baza trebuie sa fie intinsa si intr-un unghi potrivit. Fiti atenti la distanta dintre masina si alte masini, de asemenea peretele nu trebuie sa fie mai mic de 3 metri.

Cum se opereaza presa hidraulica BHP 30

Mai intai conectati cablul electric la fisa intermediara. Tineti minte ca directia motorului electric trebuie sa fie aceeasi cu sageata. Verificati nivelul uleiului prin umplerea rezervorului cu ulei potrivit pentru sisteme hidraulice. Dupa realizarea acestor operatii, rotiti ruptorul si apasati butonul de pornire. Miscati cilindrul in sus si in jos cu ajutorul bratului cu clapa aratat si reglati presiunea. Presiunea nu trebuie sa depaseasca 30 de tone. Opriti masina apasand butonul de oprire.

Cum se muta presa hidraulica BHP 30

Pentru a muta masa presei hidraulice BHP 30, atasati cama de prindere de cilindru. Dupa montarea unor lanturi de dimensiune potrivita de masa, fixati-o corect de cama de prindere. Dupa operatia de montare, scoateti cele doua pivoturi din ambele parti ale masinii. Dupa echilibrarea mesei cu ajutorul cilindrului, montati din nou pivoturile.

  • Verificati intotdeauna nivelul uleiului inainte de a incepe.
  • Nu incarcati presa mai mult de 30 de tone.
  • Nu schimbati echilibrul supapei de presiune.
  • Presa a fost conceputa pentru operatia de presare. Nu trageti presa.
  • Nu fortati cursa pistonului. Nivelul de cursa maxim este de 300 mm. Puteti rupe clapa.
  • Asezati corect elementul pe care aplicati presiune sub cursa. Nu aplicati presiune la baza conica. Puteti indoi cursa.

Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de prese hidraulice universale. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *