Masina universala de ascutit – slefuirea muchiilor

Masina universala de ascutit UGM 300 este utilizata in principal pentru a ascuti scule aschietoare folosite in prelucrarea lemnului, precum ascutirea cutitelor de abric, ascutirea panzelor de circular placate, a frezelor de profil si caneluri, etc. Poate fi folosita de asemenea in mai multe industrii in acelasi timp, structura melcului si angrenajului melcat este adoptata la variate operatii de ascutire si slefuire. Fiecare punct de ajustare este fixat cu precizie maxima, inelul gradat asigura ca ajustarile sunt corecte iar dispozitivul de pozitionare gradat este rapid si precis. Domeniile de aplicare sunt extinse, operatia este rapida iar nivelul de precizie este ridicat. Pentru fabricile de mobila si fabricile producatoare de cutite este necesar un echipament de slefuit.

masina-universala-de-ascutit-ugm-300

Metoda de operare pentru slefuirea muchiilor cu masina universala de ascutit

  1. Desfaceti surubul de blocare de pe axa cu cutit, trageti in jos capota separata a cutitului, alegeti o capota potrivita, puneti cutitul pe axa cu cutit, strangeti surubul pentru a fixa masina.
  2. Slabiti manerul de ajustare a avansului din partea dreapta si stanga a mesei de lucru, reglati in pozitia necesara, apoi strangeti surubul de pozitionare. Slabiti maneta de blocare de pe axa saniei portcutit, ajustati suportul saniei portcutit pentru ca cutitul si discul de slefuit sa aiba unghiul corect de adancime si inaltime, lasati muchia cutitului paralela cu discul de slefuit si blocati manerul.
  3. Distanta de sus si jos a saniei portcutit si discului de slefuit poate fi ajustata cu roata de mana pentru urcare si coborare, cand unghiul si distanta fiecarui punct sunt ajustate corect, conduceti masa de lucru pentru a slefui unghiul saniei portcutit.
  4. Desfaceti maneta de blocare a axului saniei portcutit cand o este realizata o parte din slefuire si este schimbata cealalta parte, rotiti roata de mana a dispozitivului de pozitionare gradat, schimbati-l la unghiul necesar, blocati axa cutitului si apoi slefuiti.

Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de masini universale de ascutit. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

 

You May Also Like

One thought on “Masina universala de ascutit – slefuirea muchiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *