Masina pneumatica pentru decupat – intretinere

masina-pneumatica-pentru-decupat-bernardo-ak-130-pMasina pneumatica pentru decupat AK 130 P este recomandata pentru debitarea de foi metalice (otel) cu grosimi de pana la 3 mm. Se foloseste cu succes de utilizatorii profesionisti, in ateliere de prelucrari metalice. Masina este ambalata intr-o cutie din lemn si sigilata cu plastic. Este destinata utilizarii pe un circuit cu un rating normal de mai mult de 120 de volti si vine cu un cablu electric specific, echipat din fabrica pentru a permite conectarea la un circuit electric adecvat.  Accesorii: indicatorul de unghi, cheie hexagonală de 5 mm, ecartament 0,3 mm grosime.

Intretinere si curatare masina pneumatica pentru decupat

Deconecteaza alimentarea cu aer comprimat si setati comutatorul de siguranta in pozitia “OPRIT” înainte de a face orice serviciu sau intretinere. Va rugam sa curatati masa de lucru de fiecare data după ce terminati sa lucrati. Periodic se verifica daca nu exista nici un condens in interiorul filtrului, deoarece poate pune in pericol functionarea masinii. Nu folositi jeturi de apa pentru curatare. Se injecteaza uleiul de ungere in gauri si pe tija conectorului mai multe picaturi de ulei de lubrifiere in fiecare zi pentru a mentine executia masinii fara probleme. Verificati nivelul de ulei din lubrificator si uleiul de motor cu viscozitate ridicata.

Completati nivelul de ulei la reperul de sus din lubrificator dupa cum urmeaza:

Deconectati furtunul de alimentare actionand asupra cuplajului. Impingeți comutatorul de siguranta si rotiti containerul invers acelor de ceasornic. Completati nivelul de ulei la reperul de sus si restabiliti starea normala. Verificati periodic debitul de ulei din lubrificator, 1 picatura la fiecare 5 cicluri. In caz de lubrifiere incorecta, cu o surubelnita invartiti surubul in sens orar pentru a reduce fluxul de ulei, pentru a creste fluxul de ulei.

NOTITA: In fiecare luna schimbati lubrificatorul de ulei la masina pneumatica pentru decupat.


Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de masini pentru caneluri. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *