Masina pentru despicat busteni Bernardo HS 13 ZE

Masina pentru despicat lemne de foc HS 13 ZE este ideala datorita operarii cu doua maini, vitezei mari de lucru si spitului reglabil. Acest model este dotat atat cu prize de putere cat si cu motor electric.

Alegerea despicatorului de lemne poate fi o problema pentru multe persoane. De aceea trebuie luat in considerare cantitatea de lemne care urmeaza a fi taiata, cat de mare este lemnul, daca este umed sau uscat, daca te simti confortabil vis-à-vis de utilizarea lui. Daca ai de despicat multi busteni cu siguranta aceasta masina e cea mai eficienta si utila metoda.

Masina pentru despicat busteni Bernardo HS 13 ZE
Masina pentru despicat busteni Bernardo HS 13 ZE

Pentru persoanele care folosesc lemne de foc ca mijloc de incalzire a casei, este necesar sa te ghidezi dupa anumite criterii pentru a achizitiona o masina pentru despicat lemne de foc pentru iarna. Despicatoarele de lemne vin in mai multe dimensiuni si pentru buzunarul fiecaruia, astfel incat gasirea unei solutii potrivite nu ar trebui sa fie atat de grea. Mai jos veti gasi cateva sfaturi utile pentru oricine doreste sa cumpere un despicator de busteni.

5 sfaturi utile in alegerea masinii pentru despicat lemne:

  1. Mecanism de siguranta cu doua manere – Acest lucru inseamna ca ambele maini sunt necesare pentru o buna functionare in siguranta;
  2. Motor puternic – Despicatorul trebuie sa fie suficient de puternic pentru a taia atat lemnul dur cat si cel umed, fara a imprastia lemnul in momentul taierii;
  3. Roti pentru portabilitate;
  4. Zona de depozitare – Va fi o risipa de bani daca separatorul de lemne pe care l-ati ales nu se potriveste, fapt ce va duce la manevrarea dificila a lui cat si la stocarea in mod necorespunzator;
  5. Tipul de proiect la care lucrati –  Acesta consituie principalul factor decisiv care va influenta tipul de taietor de lemne  pe care il alegeti sa il cumparati. Daca aveti proiecte mici, puteti opta pentru un taietor manual sau electric.  Pentru proiectele mari, cum ar fi designul si proiectarea mobilei puteti alege un despicator cu functionalitate pe baza de gaz natural, deoarece motorul lui poate oferi un timp al ciclului mai rapid.

 


Daca nu stii pentru ce taietor sa optezi, noi te ajutam sa iei decizia corecta. Intra pe site si alege masina pentru despicat busteni care ti se potriveste.

Save

Save

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *