Masina pentru aplicat cant – panou de comanda

Masina pentru aplicat cant este din gama de utilaje care au functia de indreptare a canturilor panourilor de diferite tipuri prin avans automat si prin intinderea adezivului direct pe panou. Debavurarea dreapta a partii din fata si din spate poate fi realizata cu jet de apa pe ambele parti ale piesei de prelucrat, dar nu sunt functii pentru taierea capetelor pentru masinile semi-automate. Masinile sunt concepute pentru a realiza exclusiv functiile de mai sus de dimensiuni cu caracteristicile tehnice specificate. Este interzisa utilizarea masinii pentru alte materiale decat cele indicate in manual. Masina nu va aplica canturi la panouri cu canturi taiate la alte unghiuri decat 90°.

Masina pentru aplicat cant EBM 300 – panou de comanda electric

masina-pentru-aplicat-cant-panou-electric1. Intrerupatorul principal cu lacat 0/OPRIT – 1/PORNIT: Are functia de a conecta masina la sursa principal de energie. In pozitia 1/PORNIT masina este sub tensiune iar termometrul digital se va aprinde.

2. Termostat: Pentru a mentine temperature presetata a adezivului topit cald, unitatea de dispersat adeziv si dispozitivul de avans vor porni simultan cand temperature atinge gradul setat.

3. Pornirea / Oprirea curelei transportorului: pentru a controla motorul transportorulu,

4. Pornirea / Oprirea unitatii pentru debavurare cu jet si a lamelor ferastraului de taiat capetele din fata/spate: Cele doua motoare ale unitatii de debavurare cu jet de apa si lamelor ferastraului unitatii pentru taiat din fata/spate, de la baza si in partea superioara vor porni in acelasi timp.

5. Unitatea pentru incalzire: Pentru a controla comutatorul unitatii de incalzire

6. Pornirea / Oprirea taierii in fata/spate: pentru a controla unitate de taiere in fata/spate…

7. Pornirea / Oprirea unitatii de slefuit: pentru a controla cele doua motoare ale unitatii de slefuit la baza si in partea superioara.(optional)

8. Butonul de pornire: Pentru a controla etapele, toate functiile masinii trebuie activate doar cand este pornita si are functia de protectie la oprire.

9. Butonul pentru oprirea de urgenta: Opreste imediat toate functiile. Dupa ce este apasat ramane in pozitie blocat. Pentru a reseta in pozitia normal, trebuie sa-l intoarceti in sensul acelor de ceasornic, dupa cum se arata prin sageti.

N.B.: Chiar daca puteti opri masina prin apasarea acestui buton, nu este recomandat sa faceti acest lucru.

IMPORTANT: Orice operatie de intretinere sau ajustare trebuie realizata cand masina este oprita, intrerupatorul principaleste la 0 (zero), blocat cu lacat: unitatea cu aer comprimat trebuie deconectata si trebuie sa va asigurati ca masina poate fi pornita cu ajutorul unei persoane calificate.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *