Foarfeca de banc GS 1000 – montare

foarfeca-de-banc-gs-1000Foarfeca de banc GS 1000 este o ghilotina conceputa pentru debitarea foilor metalice si de plastic. Are o arie de utilizare universala, fiind ideala pentru taierea rapida si eficienta a diferitelor materiale. Este livrata standard cu cutite din otel de calitate pentru debitarea optima si cu suport. Face parte din gama de foarfece de banc, pentru prelucrare tabla si profile, de la furnizorul austriac Bernardo.

Dimensiunile la acest tip de foarfeca de banc sunt de 1400 X 400 X 1780 mm, cu o greutate de 70 kg. Lungimea de taiere este de 1000 mm iar grosimea maxima pentru foaia metalica de 1.5 mm.

Montare foarfeca de banc GS 1000

Dupa receptionarea echipamentului este necesar sa se inspecteze mai intai aspectul coletului (cutiei de lemn). Daca aceasta este in stare buna se procedeaza la deschiderea cutiei si inspectarea echipamentului. Daca se constata ca sunt parti avariate sau componente lipsa se recomanda sa se ia legatura imediat cu curierul sau cu reprezentantul de vanzari. Echipamentul trebuie sa fie fixat pe o suprafata solida orizontala sau pe un stand special (realizat sau achizitionat de utilizator) pentru a preveni alunecarea masinii. Pentru a se lucra in conditii optime se recomanda pastrarea unei zone libere in jurul masinii.

Se recomanda ca zona de lucru sa fie iluminata corespunzator pentru a se putea realiza lucrul cu precizie si a se evita riscul de aparitie al accidentelor. Dupa instalarea masinii se recomanda ca fiecare suprafata echipamentului sa fie curatata de vaselina cu kerosen.

Se recomanda sa se respecte urmatoarele reguli:

  • Este interzis sa se utilizeze echipamentul peste limita maxima recomandata chiar daca lungimea de debitare este mai mica decat limita maxima.
  • Este interzis sa se atinga cutitele in timpul operarii echipamentului pentru a se evita riscul accidentarii.

Magazinul online eBernardo ofera o gama diversa de foarfece de tabla manuale. Click pentru mai multe detalii despre produse, preturi, accesorii.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *