Centru prelucrare metal Bernardo Proficenter 700 BQV

Tehnologie inovativa pentru prelucrare metal

Detii un mic garaj sau ai ocazia sa intri in posesia unuia si cauti intotdeauna mai mult spatiu pentru utilajele tale ? Ce zici de combinarea a trei masini intr-una singura? Centru de prelucrare metal Bernardo Proficenter 700 BQV cu cititor digital pe 2 axe este raspunsul pentru oricine doreste sa obtina mobilitate si versatilitate maxima. Este ideal pentru micii producatori si distribuitori de metale si aliaje din metale neferoase.

Bernardo Proficenter 700 BQV este combinatia perfecta a trei masini ce intra intr-un singur pachet, astfel ii ofera operatorului posibilitatea de a alege operatiuni cum sunt: frezarea, forarea sau executarea operatiilor de strunjire si deschiderea spatiului pentru mai multe unelte.

Aceasta masina prelucrare metal se poate folosi cu succes acasa pentru activitati de hobby, direct din interiorul atelierului tau. Daca doresti sa o folosesti pentru activitati de mare amploare cu grad de dificultate complex nu trebuie sa eziti, deaorece face fata cu brio cand vine vorba de astfel de activitati.

Desi Proficenter 700 BQV are o dimensiune mica, indeplineste toate caracteristicile pe care un operator le-ar putea dori intr-o masina combinata 3 in 1. Intalnit si sub denumirea de strung pentru metal Proficenter 700 BQV se bucura de o viteza reglabila de la 50 – 2250 rotatii pe minut. De asemenea acest utilaj prelucrare metal include optiunea de citire digitala pentru a obtine o viteza precisa de taiere.

Avand in vedere ca centrul de prelucrare metal Bernardo Proficenter 700 BQV dispune de doua motoare puternice 1,1 kW pentru strung si respectiv 0,6 kW pentru freza care permite sa functioneze oriunde exista o priza standard 230 V, acest lucru ofera o durata mai lunga de viata si o uzura mai mica a motoarelor.

Universalul cu 3 falci DK11 – 160 mm, flansa de 160 mm, mandrina cu coroana dintata 1 – 13 mm / B16, setul de roti de schimb, portcutitul cvadruplu sunt doar cateva dintre optiunile care se gasesc in mod standard pe acest centru de prelucrare. Capul de frezat si gaurit este prevazut cu un afisaj digital care va ajuta la mentinerea cat mai exacta a adancimii de taiere. Un dorn MK 2 / B16 este, de asemenea, livrat standard.

Centru prelucrare metal | Strung prelucrare metal | Solutia perfecta in lucrari metalice:

  • ofera reglaje sigure de viteza si adancime
  • utilaj profesional marca Bernardo Austria
  • recomandat in echiparea atelierelor de metalurgie si stiinta prelucrarii aditivului metalic
  • motorizarea acestui utilaj se bucura de eficienta in lucru, durabilitate inalta si intrebuintare cu incredere
  • face fata utilizarii intensive pe perioade indelungate de timp

Pentru mai multe informatii despre oricare dintre produsele industriale BERNARDO, contactati un reprezentant de vanzari la numarul de telefon: 0730 260 454.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *